Rólunk     Termékeink     Beszállítók     Kapcsolat    
    CÉGISMERTETŐ  |  SZOLGÁLTATÁSOK  |  REFERENCIÁK  |  KAPCSOLAT
  Ramcom.hu / Referenciák /

Korábbi munkáink

Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIF)
Az NIIF a magyar felsőoktatás és akadémiai intézetek számára nyújt informatikai szolgáltatásokat: adatátvitel, IP telefónia, videokonferencia stb.

A videokonferencia hálózat alapvetően 2003-ban épült ki és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. Jelenleg az NIIF giga IP hálózatán mintegy 50 oktatótermi kategóriájú Polycom videokonferencia végpont, nagy kapacitású Polycom MGC szerver, továbbá nagy kapacitású Codian rögzítő, archiváló és streaming szerver üzemel.


CARNet horvát egyetemi és államigazgatási hálózat
A horvát egyetemi és államigazgatási informatikai hálózatot üzemeltető CarNet Közép-Kelet-Európa legnagyobb videokonferencia hálózatát üzemelteti. A mintegy 200 tárgyaló/oktatótermi és egyéni Polycom végpont, továbbá sok száz szoftveres videokonferencia végpontból álló hálózat számára egy nagy kapacitású Polycom MGC szerver biztosít multipont szolgáltatást.


  Arnes szlovén egyetemi és közoktatási hálózat
 


Arnes szlovén egyetemi és közoktatási hálózat
Az Arnes a szlován felső- és közoktatás számára nyújt központi informatikai szolgáltatásokat. Az intézmények 100 feletti videó végponttal rendelkeznek, melyen számára az Arnes nagy kapacitású Codian MCU-n nyújt mulitpont szolgáltatást.


Szlovén Honvédség
A Szlovén Honvédség NATO tagállamként és belső igények alapján jelentős végpontszámú, központi szerver kapacitású Polycom hálózatot üzemeltet videokonferencia kommunikációra.


  Telemedicina horvát távdiagnosztikai hálózat
 


Telemedicina horvát távdiagnosztikai hálózat
Horvátország a közép-kelet-európai régióban úttörőként alakított ki videokonferencia alapú egészségügyi távdiagnosztikai hálózatot, melynek segítségével az adriai szigeteken található diagnosztikai központok a zágrábi és spliti központi kórházakkal állnak élő videókép, hang és diagnosztikai képi kapcsolatban. A 7 szigeten és a központi kórházakban jelenleg 25 Polycom végpontra épített integrált táviagnosztikai környezet üzemel.


  Slovak Telekom
 


Slovak Telekom
A szlovákiai fő telekommunikációs szolgáltató Slovak Telekom a kis- és középvállalati ügyfélkör számára Polycom MGC-100 szerveren biztosít multipont videokonferencia szolgáltatást.


  Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala (OITH)
 


Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala (OITH)
Az OITH 2005-ben lebonyolított pályázata alapján kerültek kialakításra és szállításra mobil távkihallgató rendszerek. Ezek segítségével lehetőség van védett tanúk, börtönben tartózkodó elítéltek/vádlottak, mozgásukban korlátozott (pl. kórházban fekvő) tanúk stb. kihallgatására videokonferencia kapcsolaton keresztül. A videokonferencia adatátvitelre tervezett rendszerek számos törvényben rögzített szolgáltatást biztosítanak, mint például a kép- és hangtorzítás és archiválás.


  Magyar Honvédség
 


Magyar Honvédség
A Magyar Honvédség az egyik legprofesszionálisabb tömeges felhasználója a videokonferencia technológiának. Sok végpontos hálózatot, központi MCU kapacitást üzemeltet. Ezáltal mind a NATO kötelékében előforduló nemzetközi kommunikáció, mind a belföldi egységek közötti, mind a külföldi missziók felé történő élő videó kommunikáció biztosított.


  Országos Rendőrfőkapitányság (ORFK)
 


Országos Rendőrfőkapitányság (ORFK)
Az ORFK 2005-ben lebonyolított pályázata alapján kerültek kialakításra és szállításra mobil távkihallgató rendszerek. Ezek segítségével lehetőség van védett tanúk, börtönben tartózkodó elítéltek/vádlottak, mozgásukban korlátozott (pl. kórházban fekvő) tanúk stb. nyomozati szakaszban történő kihallgatására videokonferencia kapcsolaton keresztül. A videokonferencia adatátvitelre épített rendszerek számos törvényben rögzített szolgáltatást biztosítanak, mint például a kép- és hangtorzítás és archiválás.


  MOL
  http://www.mol.hu


MOL
A MOL Rt. számos hazai telephelye és leányvállalatai, továbbá külföldi érdekeltségei közötti távkommunikáció bonyolítására 2004-2006 között kialakított és fejlesztett videokonferencia hálózatot üzemeltet. A Polycom hálózat 20 feletti tárgyalótermi és egyéni professzionális végpontból és központi MGC szerver és menedzsment alkalmazásokból áll.


General Electric
A GE csoport magyarországi érdekeltségei a GE globális videokonferencia hálózatának részeként a Polycom telekonferencia technológiák mindennapos felhasználói. A felhasználás tömeges hangkonferenciázást és rendszeres projekt és riportolás célú videokonferenciázást jelent.


VUB Bank (Szlovákia)
A szlovák VUB Bank központi szerveres sok végpontos országos Polycom videokonferencia hálózatot alakított ki belső kommunikációs célokra. A bank központ és a régió központok közötti videó kommunikációban nemcsak a management, hanem projekt csapatok és egyéb riport meetingek is szerepelnek.


Transgas (Szlovákia)
A szlovákiai országos gázszolgáltató Transgas az egyik legrégebbi videokonferencia technológia felhasználó a régióban. Országos, központi szerveres, sok végpontos Polycom videokonferencia hálózatot üzemeltet belső kommunikációs célokra.


TEVA csoport (Magyarország)
Globális Polycom felhasználó.


Démász

Központi szerveres, sok végpontos Polycom hálózat.
ElectroluxYoung&RubicamColasKÉSZ Kft.  Tata Consulting
 


Tata Consulting
Igazgatótanácsi tárgyalóteremben Polycom videokonferencia integráció.
 
Kiemelt termékeink
Polycom SoundPoint IP 650
Polycom CX700
Polycom HDX8004
Polycom HDX4002 (egyéni HD rendszerek)
LifeSize Express
Polycom RMX2000
Polycom ReadiManager SE200
Polycom CX700
Polycom TPX (TelePresence eXperience)


Beszállítók

Referenciák
Hungarian Police (ORFK); Telemedicina – Croatian remote diagnostics network; Transgas (Slovakia); TEVA group; Electrolux; Colas;

Egyéb linkek


RamCom Kft.  |  H-1139 Budapest, Frangepán u. 46. I.emelet  |  Telefon: +36 (1) 889 7600  |  e-mail: info@ramcom.hu